Keeper Perhokalastajan Aloituspaketti

129,00 

Keeper Starter Set on edullinen ja helppo tapa aloittaa perhokalastuksen jalo laji. Sisältää aurinkolaseista lähtien kaiken.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Keeper perhokalastajan aloituspaketti

Keeper aloituspakettia helpompaa tapaa perhokalastuksen aloittamiseen ei ole. Jokainen setti sisältää:

  • perhovavan (valitse itsellesi sopiva pituus)
  • perhokelan
  • perhosiiman
  • pohjasiiman
  • perukkeen

Perhokalastajan aloituspaketissa siima on valmiiksi puolattu kelalle, joten laitat rannassa paketin kasaan, sidot siimaan haluamasi perhon ja aloitat upean lajin harrastamisen. Helppoa, eikö? Starter Setin mukana tuleva vapa on neljäosainen ja keskitoiminen – heittäminen sillä on helppoa. Lisäksi paketissa on tukeva vapaputki suojaamaan vapaa kuljetuksen aikana.

Mukana tuleva perhosiima on keltainen, ja se erottuu helposti kuohuvassa koskessa. Perhosiima on tyypiltään kelluva. Paketin perhokela on varustettu jarrulla, ja siihen sopii riittävästi siimaa.

Aloituspaketin mukana tulee lisäksi:

  • Polarisoidut aurinkolasit
  • Perhorasia muutamalla perholla varustettuna

Yksi aloittelijan haasteista on tasapainoisen perhosetin kasaaminen – huonoilla tai väärin valituilla varusteilla harrastaminen ei ole mukavaa ja se voi unohtua jopa kokonaan. Keeper perhokalastuspaketin idea on saattaa harrastaja sisälle hienoon lajiin helposti. Tämän jälkeen voidaan perehtyä lajin saloihin, solmuihin ja kalastustekniikoihin.

Keeper perhokalastajan aloituspaketti soveltuu myös jo harrastaneelle kalastajalle, jolle riittää edullinen mutta hyvän hinta-laatusuhteen välineistö. Tässä saa vastinetta rahalle!

 

Valitse itsellesi sopiva vavan pituus valikosta.

 

Lisätiedot

Valitse koko

8'6" (2,59m), luokka #4-5), 9' (2,74m), luokka #5-6, 9'6" (2,9m), luokka #7-8